Project Description

Potkua Pisnekseen referenssi

Potkua Pisnekseen Oy -ohjelmistokehitys

Potkua excel -työskentelyyn

AT & ET Oy:n toimitusjohtaja oli kiinnostunut Potkua Pisnekseen Oy:n ideasta auttaa yrityksiä digiloikassa ja digimarkkinoinnissa. Keskustelimme eräänä sunnuntai-iltapäivänä Forssan Autokeitaalla lyhyesti. Teimme nopean markkinointianalyysin ja Taloasemaketjulla tuntui olevan markkinointi hoidettuna. Siirryimme digiloikassa muihin markkinoinnista muihin kysymyksiin. Osoittautui, että heillä olikin runsaasti resursseja vievää manuaalista CSV-tiedostojen siivoamista. Ehdotin erilaisia automaatioratkaisuja ja insinöörin koulutuksen omaava toimitusjohtaja innostui edullisesta PowerShell -skriptien käytöstä.

Skriptien käyttö vaatii hieman perusosaamista tietojenkäsittelystä, mutta ne antavat monia ohjelmistoratkaisuja todella edullisesti verrattuna esimerkiksi tietokoneohjelman tai verkossa toimivan ohjelman kehittämiseen.

Noin kahden viikon aikana tuotimme AT & ET Oy:lle kaksi PowerShell -skriptiä, jotka säästävät työtunteja yrityksessä useiden tuhansien eurojen arvosta. Toimitusjohtaja Ari Takkunen ilahtui erityisesti siitä, että manuaalinen säätö väheni ja samalla väheni myös stressi ja turhautuminen. Lisäksi nyt vapautunut työaika voidaan käyttää uusien asiakkaiden hankintaan ja yrityksen kasvattamiseen. Joskus pienilläkin asioilla on suuri vaikutus työilmapiiristä tuotannon tehokkuuteen.

Onko sinulla pullonkauloja yrityksessäsi? Ota rohkeasti yhteyttä ja helpotetaan sinunkin elämääsi!

AT & ET Oy:n isännöintiä voin lämpimästi suositella, tutustu lisää vakaaseen kasvuyritykseen: Taloasema Helsinki-Takkunen