Project Description

Taksi Järvenpää

Potkua Pisnekseen Oy tuotti sivut Taksi Pauli Marjakankaalle

Taksin markkinointisivu

Kesäkuun lopulla saimme puhelun kiireiseltä yrittäjältä. Taksiyrityksellä tulisi olla reilun kahden vuorokauden päästä valmiit ja julkaistut verkkosivut. Otimme haasteen vastaan ja lupasimme yhdessä vuorokaudessa one-pager -sivuston, jolta olisi perinteinen taksipalvelu tilattavissa. Puhelu tuli tiistaina aamulla ja sivuston ensimmäinen versio julkaistiin seuraavana päivänä klo 18.00.
Asiakkaalle tehtiin vielä samalla viikolla yhteystietosivu. Sivusto laajenee vielä lähiaikoina yhdellä tai kahdella sivulla.
Domain nimeksi löydettiin taksijarvenpaa.com, joka vahvana hakusanana muun optimoinnin ohella vei jo heinäkuun aikana sivuston Google-haussa etusivulle. Nostimme puhelintilauksen perinteisenä tilaustapana kärkeen ja soittomahdollisuus seuraa sivustolla vierailijaa. Ennakkotilauksia voi tehdä myös silloin, kun autoja ei ole liikenteessä. Whatsapp tilauskanavana on myös helppo ja samalla yhteys kuljettajaan on saatavilla alusta loppuun asti.
Tällä sivustolla strategiana on tuoda perinteinen luotettava taksipalvelu helposti saataville. Nostimme strategian mukaisesti luottavuuden, avoimen hinnoittelun ja helpon tilaamisen pääteemoiksi sisällössä.
Tarkkaile sivustoa https://taksijarvenpaa.com uusia taksimatkatuotteita on luvassa lähiaikoina!
Potkua Pisnekseen suosittelee lämmöllä ahkeraa ja palkittua Taksi Pauli Marjakangasta jokaiselle taksimatkalle.