Potkua Pisnekseen Oy tiimi

Potkua Pisnekseen Oy on startup-idealla toimiva verkostoitunut yritys, jonka tiimillä on pitkä ja vahva kokemus yritystoiminnan kehittämisestä. Tuomas Käyhkö on päätoiminen yrittäjä ja toimitusjohtaja. Tuomas on myös yhtiön pääosakas. Hallituksen puheenjohtaja on Petri Graeffe, joka on myös yhtiön osakas. Hallitustamme vahvistaa myös ravintola-alan yrittäjä Harri Ojanen. Palveluissamme käytämme yhteistyökumppaneina sisällöntuotannossa, valokuvauksissa, videoiden teoissa ja graafisessa suunnittelussa pääsääntöisesti yksinyrittäjiä. Yhdessä yrittäjäpohjaisen verkoston kautta pystymme tuottamaan korkealaatuista tuotantoa kilpailukykyiseen hintaan.
Koko Potkua Pisnekseen johtotiimillä on yrittäjä- ja johtajakokemusta eri aloilta usealta vuosikymmeneltä. Yhdessä tuotamme luovia ja edullisia ratkaisuja moniin yrittäjien ongelmiin. Digimarkkinointikokemusta Tuomaksella on vuodesta 2014 alkaen. Taustalla on sähköisen markkinoinnin koulutuksen lisäksi ravintola-alan työnjohdollinen koulutus ja kokemus esimiestehtävistä, taksiliikenneyrittäjäkoulutus, tietoliikenneasentajan sekä datanomin (ohjelmistokehitys) tutkinnot ja edelleen jatkuvat tietojenkäsittelyn tradenomin opinnot HAMKissa. Petrin vahva osaaminen ja pitkä kokemus verkostoitumisessa, myynnissä ja liiketoiminnan kehityksessä täydentää Potkua Pisnekseen kokonaisuuden. Petri on ollut kolmen palvelualan yrityksen toimitusjohtaja sekä 15 vuotta Uudenmaan Yrittäjien toimitusjohtaja. Harri on toiminut ravintola-alalla esimiehenä ja yrittäjänä vuodesta 1996 sekä ehtinyt välissä toimimaan johtotehtävissä Metro-tukussa. Yhdessä tarjoamme vahvan tuen niin aloittavalle yrittäjälle kuin pidempään toimineelle pk-yritykselle, joka on tekemässä digiloikkaa tai hakemassa kasvua yritykselleen.
Ota yhteyttä ja varaa maksuton analyysi sähköisestä markkinoinnista. Saat samalla osaamista markkinointisi kehittämiseen ja halutessasi saat meiltä tarjouksen!

Esimerkkejä tuotannostamme

2021-08-08T13:21:27+03:00

AT&ET PowerShell -skriptit

Potkua Pisnekseen Oy -ohjelmistokehitys Potkua excel -työskentelyyn AT & ET Oy:n toimitusjohtaja oli kiinnostunut Potkua Pisnekseen Oy:n ideasta auttaa yrityksiä digiloikassa ja digimarkkinoinnissa. Keskustelimme eräänä sunnuntai-iltapäivänä Forssan Autokeitaalla lyhyesti. Teimme nopean markkinointianalyysin ja Taloasemaketjulla tuntui olevan markkinointi hoidettuna. Siirryimme digiloikassa muihin markkinoinnista muihin kysymyksiin. Osoittautui, että heillä olikin runsaasti resursseja vievää manuaalista [...]

2021-08-11T10:36:59+03:00

taksijarvenpaa.com

Potkua Pisnekseen Oy tuotti sivut Taksi Pauli Marjakankaalle Taksin markkinointisivu Kesäkuun lopulla saimme puhelun kiireiseltä yrittäjältä. Taksiyrityksellä tulisi olla reilun kahden vuorokauden päästä valmiit ja julkaistut verkkosivut. Otimme haasteen vastaan ja lupasimme yhdessä vuorokaudessa one-pager -sivuston, jolta olisi perinteinen taksipalvelu tilattavissa. Puhelu tuli tiistaina aamulla ja sivuston ensimmäinen versio julkaistiin seuraavana [...]