Web Design

Valmiina lähtöön?

Näkyvyys Somessa 1h paketti nopeille ihmisille

Potkua Pisnekseen filosofian mukaan, aletaan töihin suoraan. Tietysti on ensin hyvä kartoittaa strategiaa, mutta ei jäädä siihen jumiin. Jotainhan voi heti alkaa tekemään. Tämä jotain on yleensä ns. orgaanista näkyvyyttä. Tehdään relevanttia sisältöä, optimoidaan ja fokusoidaan viestintää. Maksutta pääsee hyvin alkuun ja myöhemmin voi lähteä saatujen kokemusten pohjalta vauhdittamaan bisnestä maksetulla näkyvyydellä eli mainonnalla. Tarjoamme tunnin tiiviin paketin alkuun pääsemisessä. Tunnissa ei vielä paljoa ehditä tekemään valmista, mutta uskomme monien saavan tästä jo hyvän startin.

Aiemmassa blogissa avasimme jo kaikille tuttuja neljää suurta sosiaalista mediaa. Niillä on paljon yhteistä, mutta niiden kohderyhmät tai fokukset ovat hieman poikkeavia. Ensimmäisessä tapaamisessa, jonka saat meiltä maksutta, valitaan teille sopivat kanavat. Kaikki voi tietysti ottaa haltuun, mutta ehkä aloitus kannattaa tehdä yhdellä. Koska yrityksiä ja toimialoja on paljon, niin ei ole olemassa paketteja, jotka sopisivat kaikille. Tunnin aikana kuitenkin käydään nopeasti kaikki läpi, mutta painotetaan sitä, mikä on teille se relevantein.

Saat ohjausta toteuttamiseen. Käydään läpi mistä mainos koostuu ja otetaan kolmen kärjen filosofian mukaan strategiat käyttöön. Luodaan koneisto, joka tuottaa tulosta. Rakennamme reittejä yrityksesi ja potentiaalisen asiakkaan välille. Ehtiikö kaiken tämän tunnissa? Vastaus on lyhyt, ei ehdi. Se mitä saat on työkalut ja taidot toteuttaa markkinoinnin aloitus. Riippuen tekijästä ja työn laajuudesta sen kuitenkin saa varsin nopeasti liikkeelle. Useimmat jo saman päivän aikana. Digimarkkinointi ei ole projekti, se on prosessi, joka elää ja mukautuu analytiikan avulla. Nopeat reaktiot ja dynaaminen toiminta on perusolemusta digimarkkinoinnissa. Vanhanaikaisella ajattelulla tehdään kiveen hakatut suunnitelmat ja leiskat, jonka jälkeen orjallisesti toteutetaan suunnitelmat. Me lähestymme markkinointia aivan toisella tavalla.

Ota yhteyttä ja kartoitetaan sopivat paketit yrityksellesi!

Sivullamme Käynnistä Digimarkkinointi tarjoamme matalan kynnyksen erilaisiin sähköisen markkinoinnin aloituksiin.

Sisällys

Viimeisimmät julkaisut